Bezoekadres:
Wattstraat 28b
2723 RC Zoetermeer

Werkplek stoelen

Ontvangst / wachtkamer
Vergaderstoelen
Zaal- en Kerkstoelen
Kluisjes / laptop lockers
Magazijn / opslag
Kantine Inrichting
Sledestoelen
Werkstoelen / laboratoriumstoelen Werkstoelen / laboratoriumstoelen Werkstoelen / laboratoriumstoelen
wachtkamerstoelen / wachtkamer banken wachtkamerstoelen / wachtkamer banken wachtkamerstoelen / wachtkamer banken
vergaderstoelen vergaderstoelen vergaderstoelen
zaal- en kerkstoelen zaal- en kerkstoelen zaal- en kerkstoelen
kantinestoelen en kantinetafels kantinestoelen en kantinetafels kantinestoelen en kantinetafels
klapstoelen, stevige klapstoelen, robuuste klapstoelen klapstoelen, stevige klapstoelen, robuuste klapstoelen klapstoelen, stevige klapstoelen, robuuste klapstoelen
anti slip matten / lockers kluisjes anti slip matten / lockers kluisjes anti slip matten / lockers kluisjes
palletladen / magazijn accessoires palletladen / magazijn accessoires palletladen / magazijn accessoires
contact / bedrijfsinfo
Kassastoel (klik voor specificaties bij bovenstaande werkplekstoelen)

Onze kassastoelen kunt u reeds bij vele supermarkten zien staan, uitgerust met een voetkruis of een trompetvoet wat een ruimte besparing oplevert in de vaak krap behuisde check-outs. De bekleding van onze kassastoelen kan tegen een stootje. Verkrijgbaar in zwart, rood of marineblauw is onze standaard stofgroep Lucia uitermate geschikt om toegepast te worden op onze kassastoelen. Deze worden vaak in verschillende ploegendiensten gebruikt en moeten in onze 24 uurs economie constant inzetbaar zijn. De Lucia stoffering op onze Orchid kassastoel heeft daarom de 100.000 toeren Martindale slijtage test glansrijk doorstaan. De rug en zitting hebben een koud schuim vulling voor een optimaal zitcomfort.

De kassastoelen zijn uitgerust met een bedieningmechaniek voor hoogte instelling, rughoek en zithoek verstelling. Door deze laastste kan de zitting wat naar voren neigen wat een zeer prettige werkhouding bij kassawerkzaamheden geeft. De rughoogte is uiteraard ook instelbaar. Standaard worden onze kassastoelen geleverd met een onverwoestbaar kunststof voetkruis met vloerdoppen, maar kunnen ook met zwenkwielen uitgerust worden. Door de hogere zithoogte instelling adviseren wij dan wel onze belast geremde zwenkwielen, zodat de kassastoel niet naar achter rijdt als men wil gaan zitten. Een ruimtebesparende oplossing is de trompetvoet, een zeer stabiele oplossing voor de toch al krap behuisde check-outs. Wilt u meer weten over onze kassastoelen? Vul dan het informatieformulier in op deze site.
+31 - (0)79-59.39.940
ERGOQUIP Nederland is een groothandel gespecialiseerd in het adviseren en leveren van Ergonomische meubelen, zoals werkstoelen, kantinestoelen, wachtkamerstoelen en zaalstoelen,lockers, laptop kluisjes, en antivermoeidheidsmatten.

Niet alleen voor kantoor, maar zeker ook voor uw werkplaats, magazijn en (intern) transport.

Middelen die het werken prettiger, gezonder en ook kostenbesparender maken.

Vanaf 2008 is ERGOQUIP Nederland gevestigd in Zoetermeer en beschikken wij over een prima te bereiken locatie met showroom.

Wij verzoeken u wel om hiervoor een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor uw bezoek kunnen reserveren.