Bezoekadres:
Wattstraat 28b
2723 RC Zoetermeer
+31 (0)79-59 39 940
kerkstoel
Ontvangst / wachtkamer Zaal- en Kerkstoelen Vergaderstoelen
Werkplek stoelen Kantine Inrichting Sledestoelen
kerkstoelen
Kluisjes / laptop lockers Magazijn / opslag contact / bedrijfsinfo

Kerkstoel

Is uw kerk toe aan nieuwe stapelbare stoelen? Dat komt goed uit: Ergoquip Nederland is dé specialist als het gaat om goede en goedkope kerkstoelen. Kerkstoelen vindt u gemakkelijk op deze website. Wilt u ons uitgebreide aanbod kerkstoelen verder bekijken? Klik dan op de foto's hiernaast en u ziet direct hoe de zaalstoelen in diverse uitvoeringen geleverd kunnen worden. U ziet verschillende type zaalstoelen. Daarnaast de kerkstoel met een praktisch bijbelvakje. De meeste stoelen die u aantreft kunnen uiteraard ook geleverd worden met bekleding.

Koppelingen

Al onze zaal- en kerkstoelen kunnen (en moeten vaak) geleverd worden met koppelingen. Brandweer eisen zoals de norm NEN-EN 14703 gelden voor zalen waarin meer dan 100 zitplaatsen beschikbaar zijn. Wilt u op de hoogte gesteld worden van de nieuwste veiligheidseisen? Vul dan het info vak linksboven van onze site in.

Staffelkorting

Ook de prijzen van de kerkstoelen kunt u vinden op de website, maar als u direct veel kerkstoelen tegelijk koopt, ontvangt u van ons een interessante staffelkorting. Die korting kan flink oplopen! Heeft u vragen over onze modellen, levertijden of staffelkorting? Neem via mail, fax of telefoon contact met ons op: wij beantwoorden dan direct al uw vragen.. Wij verzoeken u wel om hiervoor een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor uw bezoek kunnen reserveren

kerkstoel